måndag 27 juni 2011

Nya tag!

Aldrig skulle väl jag starta en blogg! Kommer någon läsa den.. MEN nu är det gjort!

Kände att jag behövde lite ny inspiration och kom på att detta kanske kan vara ett sätt. Min nuvarande tanke med bloggen är att samla idéer, grubblerier, bilder och inspiration kring husrenoveringsprojekt 2010-20XX!

Vi köpte ett litet hus i april -10 med så kallad potential.... say no mooooore!! Sällan har världen skådat två personer som tagit sig så mycket vatten över huvudet! Vet inte riktigt vad det var som gjordes oss så svallande kära i just detta lilla hus. Objekten vi tittade på innan fick alltid nedlåtande betyg som "behöver dräneras", "saknar ett sovrum", "trist planlösning, jag vill ha groventre´" etc etc.. När vi sedan var på första visningen för huset med stort H (tydligen), ett hus som bestod av för få sovrum, för liten sällskapsyta, dålig planösning och för stora renoveringsbehov så slog vi till och köpte! Vad hände?!?

Gjort är gjort. Vi köpte vårt "drömhus". Hade storslagna planer på hur all renovering skulle flyta på relativt friktionsfritt, att vi skulle göra allt själva och att det skulle bli ganska billigt och i slutändan höja värdet på huset så mycket att vi kunde bygga ut..

Nu, drygt ett år senare har renoveringsresan visat sig bli aningen brokigare..
Denna blogg kommer ta med er på resan, så häng med!

/Linda

2 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk blogg Linda , du verkligen inspirerar och har en härlig stil / kram sara

    SvaraRadera